PRVO DUGME SRBIJE: Srbijanski ambasador u Poljskoj zbog svog sakoa postao zvijezda društvenih mreža; "Šta bi bilo da se još malo napregnuo"

Košutićev nekoliko brojeva manji sako je ukrao svu pažnju.

  • Regija

  • 18. Feb. 2023  18. Feb. 2023

  • 6

Ambasadori bi trebali predstavljati svoje matične zemlje najbolje što znaju, no ponekad to ne rade na najbolji način.

Ambasador Srbije u Poljskoj Nebojša Košutić ovoga je puta privukao pažnju na društvenim mrežama svojim preuskim sakoom.

Ambasador Srbije u Poljskoj Nebojša Košutić predao je akreditivna pisma predsjedniku Litvanije Gitanasu Nausedi u Vilniusu, gdje nema ambasade Srbije. Razgovarali su o bilateralnim odnosima i načinima za njihovo unapređenje, saopćeno je iz ambasade u Poljskoj.

No, čim je njihova fotografija obišla društvene mreže, postala je predmet šale. Košutićev nekoliko brojeva manji sako je ukrao svu pažnju.

"Prvo dugme Srbije", "Srpska diplomatija u jednoj slici" su samo neki od komentara koji su prepravili društvene mreže, a mnogi su kazali kako bi bilo bolje da nije ni kopčao svoj sako.

Kako bi sakrili upitan modni ukus svog ambasadora, Ambasada Srbije u Poljskoj je na svom zvaničnom Twitter nalogu "odrezala" donji dio fotografije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...