HADŽIBEGIĆ O SUKOBU S NAVIJAČEM: "Dobio besplatnu ulaznicu, došao tu, ne zna ni gdje je, ni šta je..."

Kako piše Bosnainfo selektor Zmajeva je rekao da je morao reagovati na istup navijača koji je bio nekontrolisan.

  • Sport

  • 27. Mar. 2023  

  • 2

Faruk Hadžibegić, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, objasnio je verbalni okršaj sa navijačima nakon poraza od Slovačke (0:2).

Kako piše Bosnainfo selektor Zmajeva je rekao da je morao reagovati na istup navijača koji je bio nekontrolisan.

- Nije to bio neki veliki sukob kao što govore. Čovjek je dobio besplatnu ulaznicu na tribini gdje je bilo 30, 40 gostiju kojima smo mi dali karte, FSBiH. I onda sam morao reagovati na njegov istup koji je bio nekontrolisan. I ostali oko njega su ga smirivali. Čovjek je došao tu, ne zna ni gdje je, ni šta je, dobio je besplatan ulaz i onda počeo s nekim svojim zahtjevima i vulgarnim ponašanjem - rekao je selektor za Bosnainfo, dodavši da su svi igrači pozdravili navijače:

- Svi igrači su bili tu i pozdravili se s navijačima. Možda ne u istom momentu, ali Džeko i još par igrača bili su prvi tu i stali pred navijače. U to ne treba sumnjati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...