TUŽNA SUDBINA MLADOG PARA KOJI JE STRADAO: Ona je bila trudna, našli su ih na dekici…

Komšije iz zgrade, u kojoj se tragedija dogodila, ispričale su potresne detalje iz života mladog para.

  • Hronika

  • 01. Apr. 2023  01. Apr. 2023

  • 0

Tijela Katarine J. i Nenada B. pronađena su u četvrtak u stanu u Zrenjaninu, a sumnja se da su se najvjerovatnije ugušili gasom koji je curio iz peći.

Komšije iz zgrade, u kojoj se tragedija dogodila, ispričale su potresne detalje iz života mladog para.

Prema riječima komšija, stan u kom je pronađen mrtav par trebalo je da bude prodat. Kako su komšije ispričale, gazdarica je starija žena i imala je problema sa prethodnim stanarima.

"Nesrećna žena željela je da proda stan jer nije imala snage više za njega. Međutim, par je preko agencije našao stan i htio da ga iznajmi", pojašnjavaju.

Žena je popustila i iznajmila stan njima, a kada je čula da je djevojka trudna nije htjela ni da im naplati cijelu kiriju, pričaju stanari.

"Bio je dogovor da mladić dođe u ponedeljak da se dogovore oko još nekih stvari, ali se on nije pojavio. Žena je obavijestila agenciju, agent je došao u zgradu i onda se saznalo za cijeli slučaj", kaže sagovornik za Novu.

Katarina i Nenad pronađeni su na dekici na podu, pošto nije bilo kauča u sobi pa su na tome spavali. Pretpostavlja se da su najprije planirali da se skuće, pa polako da opreme dom.

Prema riječima komšija, Katarina je bila u četvrtom mjesecu trudnoće.

Preminuli Nenad je iz Kikinde i radio je u jednom privatnom pogrebnom preduzeću, ali je dobio otkaz. S druge strane, Katarina je porijeklom iz Ruskog Sela kod Kikinde.

Smrt mladog para, koji se prije nekoliko dana doselio u zgradu, šokirala je stanare.

Tijela su prevezena na obdukciju, nakon koje će se znati više detalja, a za sada se sumnja da su se ugušili od gasa.

Podsjetimo, tela su otkrivena zahvaljujući komšijama iz zgrade.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...