KOKARDE, TROBOJKE I PIŠTOLJI U ZRAKU: Ovako se slavila pobjeda Jakova Milatovića, razvučena srpska trobojka od 120 metara, orilo se –„Srpkinja je mene majka rodila…“ (VIDEO)

Delirij u Crnoj Gori nakon pobjede Jakova Milatovića.

  • Regija

  • 03. Apr. 2023  

  • 6

Osim u Podgorici, pobjeda Jakova Milatovića iz Pokreta Evropa sad na predsjedničkim izborima slavila se i u ostalim crnogorskim gradovima.

U Bijelom Polju građani u automobilima i sa srpskim zastava prolazili su gradom, a jedan od okupljenih izašao je kroz prozor vozila i podigao ruke u kojima je imao dva pištolja.

U Nikšiću je atmosfera podsjeća na onu nakon održanih lokalnih izbora.

U Beranama se slavilo i uz trubače, a razvučena je i trobojka od 120 metara u glavnoj ulici u tom gradu. Čula se i pjesma "Srpskinja je mene majka rodila"...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...