SVIREPI ZLOČIN: Stručnjak koji je učestvovao u stvaranju operativnog sistema Android IZBODEN NA SMRT!

Izboden je u San Franciscu u stambenom naselju Rincon Hill

  • Hronika

  • 05. Apr. 2023  

  • 0

Tehnološki stručnjak Bob Lee (43) koji je učestvovao u kreiranju Androira ubijen je u utorak.

Bob Lee (43), tehnološki stručnjak, ubijen je u utorak. On je učestvovao u kreiranju "Androida" i aplikacije "Cash". Izboden je u San Franciscu u stambenom naselju Rincon Hill, piše CNN.

On je napadnut u utorak tri sata poslije ponoći, a policija je pronašla tijelo sa višestrukim ubodnim ranama u blizini nebodera.

Prema riječima Leevih prijatelja, u toj oblasti je bio zbog posla i odlučio je da ostane dan više. Oglasio se i izvršni direktor Tesle i vlasnik Twittera EIlon Musk o smrti kolege.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...