PEPCO STIŽE U BOSNU I HERCEGOVINU: Poznato i gdje će otvoriti svoju prvu prodavnicu

Ovaj lanac ima više od 3.000 prodavnica od Estonije na sjeveru Evrope do Italije na jugu i od Španije na zapadu do Bugarske na istoku.

  • Ekonomija

  • 16. Apr. 2023  

  • 1

Maloprodajni lanac Pepco uskoro otvara svoje prve prodavnice u Bosni i Hercegovini.

Pepco će otvoriti prodavnicu u West Gate retail parku, na izlazu iz Sarajeva u pravcu Mostar. Ova prodavnica već je u pripremi. Osim toga, za očekivati je da Pepco otvori prodavnice i na drugim lokacijama širom BiH.

Podsjetimo da je kompanija nedavno najavila planove za pokretanje poslovanja u Bosni i Hercegovini, te da je raspisala i prve oglase za posao.

Pepco je najbrže rastući evropski trgovački lanac koji nudi odjeću za cijelu porodicu i proizvode za domaćinstvo.

Bosna i Hercegovina će biti 19. tržište za Pepco brend. Ovaj lanac ima više od 3.000 prodavnica od Estonije na sjeveru Evrope do Italije na jugu i od Španije na zapadu do Bugarske na istoku.

U cijeloj kompaniji, kako u prodavnicama tako i u sjedištu u Poznanju i distributivnim centrima, već imaju više od 16 hiljada zaposlenih. Imaju ambiciozan pristup realizaciji planova daljeg širenja u Evropi.

Kako se kompanija brzo širi, govori podatak iz susjedne Srbije, gdje su za samo dvije godine od ulaska na tržište otvorili čak 100 prodavnica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...