HISTERIČNI ISPAD SANJE VULIĆ: „Zvizdić propagira ideologiju Bakira Izetbegovića, ispaljuje otrovne islamističke strelice..."

-- Nepristojno dobacivanje nepoznatih lica u sali u toku sjednice poput "daj ba, dosta vas je više" takođe je izazvalo strah i sumnju kod poslanika iz Republike Srpske, tvrdi Vulić.

  • Mini market

  • 25. Apr. 2023  

  • 5

Šefica Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić kazala je da će put BiH ka EU i uopšte njen napredak biti značajno usporeni sve dok u institucijama djeluju sljedbenici politike Bakira Izetbegovića, a glavni među njima, samo pod prividno drugim plaštom, upravo je Denis Zvizdić koji ne poštuje osnovna načela demokratije za koje se EU zalaže, a to su ljudska prava i slobode.

-Sramno je i nedopustivo ponašanje trenutno predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denisa Zvizdića koji bez imalo stida iznosi laži tvrdeći da su iz Republike Srpske ponovo pokrenuli blokade rada, kazala je Vulić, dodavši da niko iz Republike Srpske ne blokira rad institucija BiH.

- Mi ne blokiramo rad nijedne institucije, ali ne želimo i nećemo sebi da dozvolimo da budemo glineni golubovi u koje će Zvizdić i njemu slični ispaljivati svoje otrovne islamističke strelice. Predsjedavajući Predstavničkog doma nam je prijetio, rekavši: "Ovo vam je zadnji put". Šta to znači, sljedeći put ćemo biti likvidirani? - upitala je Vulićeva.

-Denis Zvizdić ne zna ili ne želi da održava red za vrijeme sjednice, ali zato zna da hoda po raznim skupovima i propagira ideologiju Bakira Izetbegovića.

To što on priča po raznim skupovima o sjednicama i radu parlamenta je krajnje nepristojno, a da prvo nije našao za shodno da razgovara sa nama i bar se izvini za svoje neprofesionalno ponašanje. Svaki njegov novi nastup je dopuna moje prijave o kršenju Etičkog kodeksa poslanika - kazala je Vulić.

Ona je navela da bez dodatne zaštite od Ministarstva bezbjednosti ili MUP-a Republike Srpske, poslanici iz Republike Srpske nemaju šta da traže na sjednicama.

- Nepristojno dobacivanje nepoznatih lica u sali u toku sjednice poput "daj ba, dosta vas je više" takođe je izazvalo strah i sumnju kod poslanika iz Republike Srpske. Sve dok se ne steknu uslovi za normalno održavanje sjednica, a to znači da se one održavaju u sali, a ne u katakombi, dok se ne obezbijedi dodatno obezbjeđenje srpskim predstavnicima tokom boravka u zgradi parlamenta, gospodo iz međunarodne zajednice, znajte da mi ne blokiramo ništa, već čuvamo žive glave na ramenima - poručila je Vulić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...