UMJESTO McDONALD`SA: Bh. brend otvara nekoliko objekata u Sarajevu, posao za 88 novih radnika...

U sklopu svoje ekspanzije, BASH planira zaposliti 88 novih radnika, a sada broji 17 zaposlenih članova tima.

  • Ekonomija

  • 28. Apr. 2023  28. Apr. 2023

  • 0

Bash, domaći brend sa međunarodnim standardima, otvorit će svoja vrata početkom ljeta na nekoliko atraktivnih lokacija u Sarajevu.

Restorani BASH će ponuditi inovativan koncept brze usluge, fokusirajući se na vrhunsku kvalitetu proizvoda, najavljeno je iz ove kompanije, piše Ljudski.ba.

BASH će osvježiti ugostiteljsku scenu Bosne i Hercegovine, te ponuditi i raznolike formate restorana kako bi zadovoljili različite potrebe svojih gostiju, najavljeno je.

Na lokaciji Radon Plaze, otvara se drive thrue koncept dok se u SCC centru, u nastavku Food Courta, otvara indoor koncept s modernim i ugodnim ambijentom, fokusirajući se na kvalitetu usluge i proizvoda. U planu je skoro otvaranje i trećeg objekta.

U sklopu svoje ekspanzije, BASH planira zaposliti 88 novih radnika, a sada broji 17 zaposlenih članova tima.

Priča o BASH-u počinje kao vizija mladih bosanskohercegovačkih poduzetnika, sa dugogodišnjim iskustvom u međunarodnim kompanijama, koji su željeli stvoriti domaći brend prepoznatljiv po svjetskim standardima kvalitete i usluge. Inspiracija dolazi iz bogatog iskustva u ugostiteljstvu i želje da se domaćoj javnosti ponudi nešto što nedostaje tržištu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...