SEVERINA U ATRAKTIVNOM IZDANJU: Nakon svečanosti, uskočila u kuhinju u providnoj haljini (FOTO)

Severina je privukla pažnju glamuroznom haljinom koju je dizajnirala Matija Vuica

  • Estrada

  • 29. Apr. 2023  

  • 0

Hrvatska pjevačica Severina Vučković oduševila je sinoć svojim atraktivnim izgledom na svečanosti koju je upriličio magazin Hello u Zagrebu.

Severina je privukla pažnju glamuroznom haljinom koju je dizajnirala Matija Vuica. Satkana je od providnog materijala s cirkonima preko grudi i struka, dok je donji dio prekriven crnim volanima.

A nakon slavlja, Seve je "uskočila" u kuhinju u providnoj haljini. Na Instagramu je objavila snimak, na kojem je u ulozi “čistačice i domaćice”.

- Backstage - napisala je. 

     View this post on Instagram           

A post shared by Severina (@severina)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...