ŽRTVAMA PRECIZNO PRESUDIO JEDNIM HICEM: Evo kako je maloljetni ubica izvršio zlodjelo - "Ni ruke mu se nisu tresle" (FOTO)

Ovaj stravični masakr koji se danas desio promeniće Srbiju.

  • Hronika

  • 03. Maj 2023  

  • 0

Učenik koji je danas pucao na svoj razred bio je potpuno hladnokrvan, kao da se ni trunku ne kaje. Kako se saznaje iz istrage, njemu se ruke nisu tresle, bio je sasvim smiren, bez ikakvog izraza lica.

Također, gotovo sve žrtve su bile pogođene jednim hicem, što pokazuje da je bio nevjerovatno precizan, pišu mediji.

Na vanrednoj konferenciji za novinare, predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, je iznio svoje prijedloge mjera koje bi trebalo da spriječe dalje nasilje, prenosi Srbija Danas.

On je rekao da se učenik na saslušanju ponašao kao da je igrao igricu, odnosno postao je heroj, "od dječaka progonjenog jer je bio bolji od ostalih, sad je zadovoljan jer je za neke postao heroj".

Učenik Kosta Kecmanović išao je u jednu od najboljih škola u Srbiji, bio je izvaredan đak, a priznao je da je zločin planirao čitavih mjesec dana.

Đaci su ga, kako se priča, znali zadirkivati jer je mucao i nije se lako uvijek uklapao. Imao je široki spektar interesovanja i želio je da postane astrofizičar kad poraste.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...