POLICAJCI PLAKALI KAD SU UŠLI U KABINET HISTORIJE: Jezivi detalji tokom uviđaja nakon masakra u osnovnoj školi na Vračaru

Troje povrijeđene djece je hospitalizovano u Dječijoj univerzitetskoj klinici u Trišovoj ulici, dvoje je stabilno, dok je jedno dijete u kritičnom stanju.

  • Hronika

  • 03. Maj 2023  03. Maj 2023

  • 1

Samo u kabinetu istorije, dečak ubica ubio je šestoro i nekoliko ranio

Dječak Kosta Kecmanović (14) pucao je u školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar" i tom prilikom ubio osmoro učenika, među kojima sedam djevojčica i jednog dječaka, kao i čuvara škole, javlja Republika.

Dječak je upao na čas historije i počeo da puca na đake. Samo u tom kabinetu ubio je šestoro i više povrijedio.

Kako saznajemo, na uviđaju, policajci koji su prisustvovali uviđaju su plakali kada su videli jeziv prizor.

Troje povrijeđene djece je hospitalizovano u Dječijoj univerzitetskoj klinici u Trišovoj ulici, dvoje je stabilno, dok je jedno dijete u kritičnom stanju.

Podsjetimo, učenik Kosta Kecmanović je mjesecima unaprijed planirao zločin koji je počinio i mapirao drugare. U školu je donio dva pištolja sa tri puna šaržera i 4 molotovljeva koktela.

Nakon zločina je pozvao policiju i odmah je uhapšen.

Policija je uhapsila i majku i oca napadača.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...