LET 3 VEČERAS U BORBI ZA FINALE; POSLALI PORUKU FANOVIMA: "Neka samo ponavljaju 'ŠČ' od početka do kraja emisije"

Prva polufinalna večer Eurosonga u Liverpoolu počinje u 21 sat.

  • Show

  • 09. Maj 2023  09. Maj 2023

  • 0

Večeras počinje 67. Eurosong. U prvoj eurovizijskoj polufinalnoj večeri nastupaju predstavnici Hrvatske, riječka grupa Let 3 s pjesmom Mama ŠČ!. Drugo polufinale na rasporedu je u četvrtak, a veliko finale u subotu.

Uz Let 3 u prvom polufinalu se za prolazak dalje bore i Norveška, Malta, Srbija, Latvija, Portugal, Irska, Švicarska, Izrael, Moldavija, Švedska, Azerbajdžan, Češka, Nizozemska i Finska. Od petnaest zemalja koje večeras nastupaju, deset ih prolazi dalje. 

Let 3 na eurovizijsku pozornicu staje u 21:38. Prva polufinalna večer Eurosonga u Liverpoolu počinje u 21 sat.

Mrle je poslao poruku za Index.hr i pokazao kako se priprema za polufinale. I sam kaže: "Bit će teško."

Nekoliko sati do nastupa u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Mrle je poslao važnu poruku svim fanovima.

"Neka samo ponavljaju ŠČ od početka do kraja emisije. To mora biti jedna koncentracija energije svih ljudi koji govore ŠČ da bi pobijedili. Bit će jako teško, to vas upozoravam. Zato krenite u mantru jer od pobjede ništa. Tko želi pobjedu neka mantra, ako ne mantrate nema pobjede", poručio je Mrle fanovima u poruci iz Liverpoola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...