DRAMA U CRNOJ GORI: Podgorički i tivatski aerodrom dobili prijetnje iz inostranstva, antidiverzione jedinice na terenu...

Iz policije dodaju da preduzimaju službene mjere i radnje iz njihove nadležnosti.

  • Regija

  • 13. Maj 2023  

  • 0

Aerodrom Podgorica i Aerodrom Tivat zatvoreni su za saobraćaj nakon što su stigle dojave da su na njima postavljene bombe.

Kako je saopšteno iz policije, službe Aerodroma Podgorica i Aerodroma Tivat kontaktirali su ih i javili da su im upućena dva telefonska poziva sa inostranog broja telefona, prijeteće sadržine u odnosu na bezbjednost vazduhoplova.

Iz policije dodaju da preduzimaju službene mjere i radnje iz njihove nadležnosti, i na aerodrome će biti poslati pripadnici antidiverzione jedinice, koji će izvršiti pregled aerodroma.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...