METEOROLOG NEDIM SLADIĆ NAJAVIO NOVE VREMENSKE NEPRILIKE: "Krajišnici će nažalost za koji dan potvrditi..."

Sladić poslao upozorenje građanima.

  • Vijesti

  • 14. Maj 2023  

  • 0

Za područje Bosne i Hercegovine danas je izdato narandžasto upozorenje. U obavještenju se navodi da se očekuje padavine između 30 i 60 litara po metru kvadratnom, lokalno oko i iznad 90 litara po metru kvadratnom. Udari vjetra će biti između 40 i 60, a lokalno do 80 km/h. Bh. meteorolog Nedim Sladić objavio je prognozu modela za danas i poručio:

"Krajišnici će nažalost za koji dan potvrditi onu njihovu čuvenu 'saš' viđat cirkjuza'".

“Poduzmite mjere opreza i pratite prognozu vremena. Očekujte ometanja u dnevnim rutinama. Djelujte u skladu sa savjetima koje su dali ovlašteni organi”, navode iz FHMZ. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...