POSLJEDICE SINOĆNJEG KRVAVOG PIRA: Uhapšen otac dječaka (13) koji je nožem i sjekirom napao ženu i njenog sina (17)

"Trinaestogodišnji maloletnik je doveden u prostorije policije i dalji rad na ovom slučaju je u toku", naveli su iz policije.

  • Hronika

  • 14. Maj 2023  14. Maj 2023

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu po nalogu nadležnog tužilaštva, uhapsili su i odredili mjeru zadržavanja do 48 časova K. L. (1992) iz okoline Nove Crnje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica, piše Nova.rs.

Kako je policija saopćila, postoji osnovana sumnja da je njegov trinaestogodišnji sin noćas u naseljenom mjestu u okolini Nove Crnje, sjekirom i nožem ranio pedesetsedmogodišnju ženu i njenog sedamnaestogodišnjeg sina, nanevši im teške tjelesne povrede opasne po život.

"Trinaestogodišnji maloletnik je doveden u prostorije policije i dalji rad na ovom slučaju je u toku", naveli su iz policije.

Podsjećanja radi, kako smo ranije objavili, žena i njen sin su odmah nakon napada zbrinuti u bolnicu. Majka je zadobila povrede glave, dok su dječaku povređeni glava i grudi i njemu se bore za život.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...