POTRESNO UKLJUČENJE U „UTISAK NEDELJE“: Javio se djed ubijene djevojčice u „Ribnikaru“, teško optužio Vučića i Brnabićku…

"Sve je to izgledalo organizovano, ako Bog da, i sljedeći petak isto tako da bude“, naveo je on komentarišući protest „Srbija protiv nasilja“.

  • Regija

  • 15. Maj 2023  

  • 1

Slobodan Raičević, djed djevojčice A. B. koja je ubijena u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, javio se u emisiju "Utisak nedelje" Nova S i rekao da su se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka te zemlje Ana Brnabić i Siniša Mali "izigravali sa bolom" porodica ubijenih.

„Ona je prva nastradala, bila je dežurna, sa drugaricom je nastradala i čika Dragan koji je sa njima bio prisutan. Taj monstrum je uletio i prvo je ubio moju ljubimicu“, rekao je on.

Radičević je u „Utisku nedelje“ naveo da će predsjednik Vučić vladati „dugo, dok on bude htio“ i glasao za prijedlog u „Utisku“ o premijerki Ani Brnabić koja se slikala sa Aleksandrom Vučićem i Sinišom Malim i fotošopirala njih troje u devetoro.

„Glasam i za ovo troje kerbera koji su se slikali i pretvorili sliku u devet. Malo im je bilo troje, nego devet kerbera, izigravali su se sa našim bolom. Bio sam i u šetnji i nisam primijetio nijedan incident da se desio. Sve je to izgledalo organizovano, ako Bog da, i sljedeći petak isto tako da bude“, naveo je on komentarišući protest „Srbija protiv nasilja“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...