VOZAČI, OPREZ: Zbog izlijevanja vode na kolovoz i dalje je obustavljen saobraćaj na magistralnom putu...

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu Ljubinje-Trebinje (M-6) saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

  • Društvo

  • 18. Maj 2023  18. Maj 2023

  • 0

Zbog izlijevanja vode na kolovoz i dalje je obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Bihać-Srbljani (u Kostelima). Magistralni put Bihać-Kamenica otvoren je za sve kategorije vozila.

Na magistralnom putu Bosanska Dubica-Bosanska Kostajnica (na izlazu iz Bosanske Kostajnice i u mjestu Špilja) saobraćaj je obustavljen za sve kategorije vozila.

I na ostalim putevima u zapadnoj i sjeverozapadnoj Bosni, te ponegdje u centralnim krajevima, saobraća se po mokrom ili vlažnom kolovozu, a povećana je i opasnost od odrona i klizišta. Savjetujemo oprezniju vožnju, prilagođenu trenutnim uvjetima i stanju na putevima.

Zbog redovnog servisiranja tunela Ivan na autoputu A-1 smjer Tarčin-Ivan obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na naplatno mjesto Tarčin.

Zbog izvođenja sanacionih radova na mostu Gorica, za saobraćaj je zatvorena desna cijev tunela 1. mart u smjeru Zenica-Sarajevo, a vozila saobraćaju dvosmjerno kroz lijevu tunelsku cijev.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se na magistralnim putevima Jablanica-Mostar (u Donjoj Jablanici), Semizovac-Olovo (Čevljanovići-Nišići).

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu Ljubinje-Trebinje (M-6) saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Zbog sanacionih radova zatvoren je most na ulazu u Nemilu (spoj M-17 sa R-473), a vozila saobraćaju preko raskrsnice u Topčić Polju, poručuju iz BIHAMK-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...