ODLAZEĆI PREDSJEDNIK: Milo Đukanović održao oproštajnu press konferenciju, odgovorio na pitanje povlači li se iz politike

"Ne povlačim se iz politike, život sam posvetio razvoju Crne Gore“, rekao je Đukanović

  • Regija

  • 19. Maj 2023  19. Maj 2023

  • 1

Odlazeći predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je na svojoj oproštajnoj konferenciji za medije otkrio da nema namjeru da se povuče iz politike.

„Ne povlačim se iz politike, život sam posvetio razvoju Crne Gore“, rekao je Đukanović odgovarajući na pitanje novinara na posljednjoj konferenciji za novinare u predsjedničkom mandatu održanoj u Rezidenciji na Cetinju, pišu Vijesti.

Upitao je od čega da se povuče.

“Od čega da se povlačim…Ja sam život posvetio EU razvoju Crne Gore. Ja sam odgovoran građanin i ja ću nastaviti da u tom svojstvu podržavam tu politiku. Sve što bude trebalo toj politici, toj kampanji, od mene će imati”, rekao je Đukanović.

Đukanović je duže od tri decenije bio na vlasti u Crnoj Gori sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...