VAŠAR JE U PURAČIĆU, A CIRKUS U ŠERIĆIMA: Gosti pobijedili, a delegat napisao da domaći nisu pokazali želju za pobjedom...

(...) iako su vodili 2:0.

  • Šareni svijet

  • 22. Maj 2023  22. Maj 2023

  • 0

Prva liga Tuzlanskog kantona ponovo je u žiži interesovanja. Ovoga puta u centru pažnje nisu sudije, koje u drugom dijelu sezone u najmnogoljudnijem kantonu vrlo često potraže ljekarsku pomoć. Sada je u centru pažnje delegat.

U 28. kolu Prve lige TK. NK Rijeka Šerići je u Šerićima izgubio od NK Vražići (2:4). Gostima su bili neophodni bodovi u borbi za opstanak, pa su u gostima postigli četiri i stigli do zlata vrijedne pobjede, prenose Sportske.ba.

Delegat utakmice Elmir Gazetić iz Tuzle u zapisnik je naveo kako se domaći u ovoj utakmici nisu trudili te da nisu igrali sa najboljom ekipom.

"Domaća ekipa nije nastupila u najboljem sastavu, te tokom utakmice nisu pokazivali želju za pobjedom”, naveo je delegat utakmice u svom izvještaju.

Zanimljivo da je Rijeka protiv Vražića imala prednost u osmoj minuti od 2:0. No, do kraja susreta su primili četiri gola i izgubili utakmicu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...