NEVJEROVATNA SNIMKA NADZORNE KAMERE: Medvjed ušao u slastičarnu, pogledajte kako je sve završilo...

Odmah je pozvana policija i nasreću niko nije povrijeđen.

  • Šareni svijet

  • 01. Jun. 2023  

  • 1

Zaposlenici slastičarnice Taste by Spellbound u Avonu u Connecticutu bili su šokirani kad su shvatili da im je u lokal ušao nepozvani gost.

Snimka nadzornih kamera koja se proširila društvenim mrežama, pokazuje medvjeda kako ulazi u garažu slastičarne u Connecticutu, uzima kutiju kolača da bi ih odmah na prilazu pojeo.

Zaposlenici su ga pokušali u nekoliko navrata otjerati. U jednom trenutku ga pokušavaju otjerati vikom, ali potom i sami mijenjaju smjer i u strahu trče od medvjeda.

Odmah je pozvana policija i nasreću niko nije povrijeđen.

U Connecticutu živi između 1.000 i 1.200 medvjeda, a prema službama za zaštitu životinja njihovi posjeti zabilježeni su tokom prošle godine u 158 od 169 gradova u toj državi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...