„MONSTRUM“ NA TOČKOVIMA: Pod haubom "neuništivog" stroja se krije motor od 800 konja, a tek cijena…

Neovisni ovjes i blokade diferencijala omogućuju vožnju preko najtežih podloga.

  • Auto

  • 02. Jun. 2023  

  • 1

Apocalypse Manufacturing predstavio je Juggernaut 6×6 prošle godine, a sad je svoj koncept nadogradio manjim, 4×4 vozilom. Baza je Ramov pick-up.

alt

Super Truck, temeljen na Ramu 1500, ima Hellcat V8 motor od 6,2 litre, opremljen kompresorom, koji razvija 850 KS uz stalni pogon na sva četiri točka. Ovaj pick-up dugačak je 609 cm.

Neovisni ovjes i blokade diferencijala omogućuju vožnju preko najtežih podloga. Ovo čudovište ima i vanjski premaz od epoksi smole pa će lakše podnijeti sve sitne ogrebotine. Premda izgleda grubo, vozilo iznutra omogućuje maksimalan komfor, s puno prostora, vrhunskim hi-fijem. Na upravljaču je, umjesto Ramova logotipa, postavljen stilizirani znak nuklearne eksplozije, odnosno marke Apocalypse Manufacturing. 

alt

Cijena ovog cestovnog monstruma je 159.999 dolara. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...