"IZBAČEN SI, NAPUSTI ANDRIĆEV VENAC": Pogledajte kakve sve poruke je nezadovoljni narod Srbije uputio Aleksandru Vučiću (FOTO + VIDEO)

Nepregledna kolona građana, kojoj se nije vidio ni početak ni kraj, prošetala je od Skupštine Srbije preko Slavije do Predsjedništva, gdje je narod ostavljao poruke predsjedniku Srbije.

  • Regija

  • 04. Jun. 2023  

  • 1

Rulja, lešinari, hijene, ološi, bijednici, nasilnici, strani plaćenici, lopovi... Samo su neki od radikalskog riječnika kojim se služi aktuelna vlast na čelu sa Aleksandrom Vučićem da počasti građane koji mirno i dostojanstveno šetaju ulicama Beograda. I protestuju protiv nasilja, Vučića i SNS, piše beogradski portal Direktno.rs.

Protest "Srbija protiv nasilja", peti po redu, održao se u subotu u centru Beograda. Nepregledna kolona građana, kojoj se nije vidio ni početak ni kraj, prošetala je od Skupštine Srbije preko Slavije do Predsjedništva, gdje je narod ostavljao poruke predsjedniku Srbije.

"Srpsko proljeće se zaustaviti ne može", Ovo je za našu djecu, ne za političare", "Vučić je najgori".

"Nasilje ne rješava probleme, samo stvara nove", "Lešinari".

"Avetinjo, odlazi, "Manje vina, manje vina", "Ti moraš da odeš", "Ima nas gomila", "Zašto?", "Ua nasilje".

"Hijene", "Izbačen si, napusti Andrićev venac", Tik-tak, tik-tak", "Jači od nasilja", "Sloboda ili ništa", samo su neke od poruka upućene predsjedniku Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...