DOKTOR KEMAL DIZDAREVIĆ DIREKTNO: "Sebija Izetbegović mora biti smijenjena, Ismet Gavrankapetanović je potencijalni kandidat"

“Ismet Gavrankapetanović je iskusan, korektan čovjek", kaže doktor Kemal Dizdarević.

  • Vijesti

  • 09. Jun. 2023  09. Jun. 2023

  • 6

Poznati bosanskohercegovački neurohirurg doktor Kemal Dizdarević večeras je gostovao u emisiji "Centralni dnevnik" sa Senadom Hadžifejzovićem. Govorio je o Sebiji Izetbegović, direktorici Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

On je odgovorio i na pitanje ko bi mogao doći na poziciju direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Ismet Gavrankapetanović je iskusan, korektan čovjek. Dobro je da ga spominju kao potencijalnog direktora KCUS-a. Ne znam da je i moje ime u opciji. Mene zanima moja pomoć društvu kroz moju profesiju. Meni novac nikad nije bio u prvom planu. Cilj je napraviti kvalitetan KCUS koji će služiti ljudima, bez protjerivanja radnika koji se nekome ne sviđaju! Ako ne preuzmemo zapadni model zdravstva, ostat ćemo kasaba! Sebija Izetbegović će morati biti smijenjena, a prije toga i Upravni odbor! To će se desiti, a onda se mora napraviti zajednička strategija!”, kazao je Gavrankapetanović za Face tv. 

Podsjetimo, doktor Kemal Dizdarević, specijalista neurohirurg, svjedočio je u slučaju “Dženan Memić”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...