OGLASILA SE I PJEVAČICA: Bivši suprug i sinovi tvrde da je Britney Spears ovisna o teškoj drogi

Tinejdžeri su izjavili da ne žele posjećivati majku te traže od nje da što prije potraži pomoć

  • Show

  • 13. Jun. 2023  

  • 0

Društvene mreže su eksplodirale nakon šokantnog intervjua u kojem je Kevin Federline proteklog vikenda o bivšoj supruzi Britney Spears izjavio da je ovisnica o metamfetaminu, što tvrde i njihovi sinovi, 17-godišnji Preston i godinu dana mlađi Jayden.

Tinejdžeri su izjavili da ne žele posjećivati majku jer je ovisna o opasnoj drogi te traže od nje da što prije potraži pomoć.

Vidjeli su, tvrde, da se njihovoj mami dostavlja droga kada su je ranije posjećivali. Sva trojica kažu da su jako zabrinuti za njeno zdravlje i javno su je pozvali da potraži pomoć prije nego što bude prekasno.

Pjevačica se oglasila na Instagramu i sve opovrgla. Ljuta i razočarana, Britney piše da njihove optužbe "nemaju smisla".

- Činjenica da tvrde stvari koje nisu istinite tako je tužna - poručuje Britney, prenosi Daily Mail.

Oglasio se i njen advokat, Mathew Rosengart, i zaprijetio tužbom, piše People.

Oštro je osudio članak o navodnoj Britneyinoj ovisnosti o kristalnom metu.

Kevin Federline sada tvrdi da nije tako mislio, da je Daily Mail izokrenuo njegove riječi, kao i izjave Prestona i Jaydena kako bi senzacionalističkim sadržajem prikupili što više klikova.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...