PROCURILA PREPISKA S MARCELOM BROZOVIĆEM: "Ovo je ludost, svi se opraštaju od mene…"

Na odlasku iz kluba, posebnu poruku ostavili su mu navijači Intera. Curva Nord posvetio mu je objavu na Instagram Storyju.

  • Sport

  • 26. Jun. 2023  

  • 0

Marcelo Brozović u 31. godini odlazi iz Intera i prema tvrdnji Fabrizija Romana danas će potpisati za saudijski Al Nassr. Najpoznatiji nogometni insajder kaže da će se danas sastati delegacije oba kluba te da će posao biti i službeno okončan.

Brozović nakon osam godina igranja u aktuelnom doprvaku Europe odlazi u klub u kojem će igrati s Cristianom Ronaldom i u kojem će postati naplaćeniji hrvatski nogometaš. Brozović je dogovorio suradnju od tri godine vrijednu 60 miliona eura. Interu će ići odšteta od 23 miliona eura, a on će po sezoni će zarađivati 20 miliona.

Brozović je 2015. iz Dinama došao u Inter i za milanski klub je odigrao 331 utakmicu. Na odlasku iz kluba, posebnu poruku ostavili su mu navijači Intera. Curva Nord posvetio mu je objavu na Instagram Storyju:

''Nikad ti nećemo moći dovoljno zahvaliti na nogometu koji si nam prikazivao. Uvijek si znao pošteno natopiti svoj dres znojem, od prvog do posljednjeg dana. Hvala ti, Marcelo i sretno'', napisali su na Instagramu.

Talijanski novinar Fabrizio Biasin poslao je poruku Brozoviću na Instagramu poručivši mu da će mu nedostajati, da bi mu u šaljivom tonu stigao odgovor.

"Šta je ovo? Svi se opraštaju od mene, a ja ni s kim nisam razgovarao. Ovo je ludost", napisao je Brozović, a Talijan je podijelio prepisku na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...