JAKO NEVRIJEME NAPRAVILO HAOS: Bujice teku ulicama, jedan grad bez struje (VIDEO)

Sve ekipe komunalaca su na terenu, čiste odvode i nastoje sa saniraju situaciju.

  • Regija

  • 01. Jul. 2023  

  • 0

Bujice su na više mjesta poplavile saobraćajnice jer odvodni kanali nisu mogli da prime svu količinu kiše koja je pala u vrlo kratko vrijeme.

Sve ekipe komunalaca su na terenu, čiste odvode i nastoje sa saniraju situaciju.

Bujice su poplavile više privatnih kuća i objekata pa su na terenu i ekipe tivatskih vatrogasaca.

Najgore stanje je u Krtolima, gdje je veoma otežan saobraćaj, a Komunalno preduzeće interveniše i u Gradiošnici, Mažini, Učurima…

Krov terminalne zgrade na Aerodromu Tivat je počeo da prokišnjava, a udar groma u jednu privatnu kuću u Radovićima uzrokovao je izbijanje manjeg požara.

Nevrijeme i udari gromova prouzrokovali su i probleme u napajanju električnim energijom, pa je trenutno veći dio Tivta bez struje, prenosi Blic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...