LAZOVIĆ O ZASTAVI NA ZGRADI OVE TELEVIZIJE: „Pink je simbol Vučićeve propagande, kriju se iza lažnog patriotizma“

Lazović je naveo da se vlasnik Pinka Željko Mitrović krije iza zastave.

  • Regija

  • 01. Jul. 2023  

  • 0

Pink i SNS kriju kriju se iza lažnog patriotizma, rekao je za Nova.rs šef poslaničke grupe Zeleno-lijevi klub-Ne davimo Beograd Radomir Lazović o zastavi na zgradi televizije Pink.

„Ima tačno 4,5 kilometara do televizije Pink. Mi posle svakog marša za slobodu analiziramo i rutu i procenili smo da je ova duža ruta opravdana jer ide do simbola Vučićeve propagande i fabrike mržnje“, naveo je Lazović.

Lazović je naveo da se vlasnik Pinka Željko Mitrović krije iza zastave.

„Sakrivanje Pinka iza zastave Srbije, to nije Srbija. To je nešto što je štetno za Srbiju. Sa druge strane isto radi i SNS, oni se sakrivaju iza nekog lažnog patriotizma, a to nema nikakve veze ni sa patriotizmom ni sa simbolima Srbije. To je jedna kriminalna hobotnica koja je isisala iz naše države i društva sve što je dobro i stavlja u džepove SNS i njima bliskih ljudi“, zaključio je Lazović.

Inače, učesnici protesta „Srbija protiv nasilja“, koji je u 18 časova počeo ispred Skupštine Srbije, pošli su u šetnju do te televizije, gdje će izraziti nezadovoljstvo zbog najave nove sezone rijaliti programa.

Među zahtjevima protesta, koji tehnički organizuje dio stranaka parlamentarne opozicije, je i ukidanje nacionalne frekvencije televizijama Hepi i Pink, gašenje medija koji promovišu govor mržnje i nasilje, ostavke ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i direktora BIA Aleksandra Vulina, kao i smjene rukovodstva REM-a i RTS-a.

Protesti su počeli posle dvije masovne tragedije, 3. i 4. maja, u beogradskoj osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i selima u okolini Mladenovca i Smedereva, u kojima su ubijena uglavnom djeca i mladi ljudi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...