NESVAKIDAŠNJI SKANDAL: Navijači zatekli igrača usred orgija, pretukli ga i potjerali iz kluba

Trenutno nastupa za Corinthians, a navijači tog kluba su ga pretukli prije nekoliko dana u motelu u Sao Paolu kada su ga zatekli usred orgija.

  • Šareni svijet

  • 04. Jul. 2023  

  • 0

Brazilskom fudbaleru Luanu predviđala se velika karijera, godinama je važio za jednog najvećih talenata u Brazilu, no njegova profesionalna karijera je ipak krenula silaznom putanjom.

Trenutno nastupa za Corinthians, a navijači tog kluba su ga pretukli prije nekoliko dana u motelu u Sao Paolu kada su ga zatekli usred orgija.

Kako pišu brazilski mediji, navijači su bili nezadovoljni njegovim ponašanjem. Luan nije zabilježio nastup za velikana od februara prošle godine jer se “svojim ponašanjem van terena zamjerio navijačima”.

Iz tog razloga su ga treneri izbjegavali stavljati u igru kako bi izbjegli sukob sa navijačima.

Najvatrenije pristalice su odlučne u namjeri da Luan napusti klub, ali on želi odraditi ovu sezonu do kraja i otići po isteku ugovora. Ipak, to bi se moglo promijeniti nakon posljednjih dešavanja. U trenutku kada je Luan uhvaćen sa još nekoliko prijatelja u sobi, navijači su ga pretukli i natjerali da raskine ugovor.

O svemu je obaviještena policija koja istražuje slučaj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...