SRBIJANSKA PJEVAČICA U TEŠKOM STANJU: Ana Nikolić ne želi pomoć, za sve je kriv šokantan video s ranama na licu…

Pjevačici je to sve navodno teško palo i pobjegla je iz Beograda u svoje rodno mjesto

  • Estrada

  • 05. Jul. 2023  

  • 1

Jedna od najpopularnijih srbijanskih folk-pjevačica Ana Nikolić prolazi kroz teško životno razdoblje nakon što se u javnosti pojavio video u kojem su otkrivene rane koje ima po licu, a tu je i sukob s kolegama s estrade.

41-godišnja Ana našla se na naslovnicama medija zbog optužbi reality zvijezde i pjevača Darija Šogorovića za uznemiravanje, a nakon bizarnog videa u kojem ona moli pomoć za sređivanje lica, javio se i njezin menadžer Saša Mirković koji ju je optužio da konzumira teške droge.

Pjevačici je to sve navodno teško palo i pobjegla je iz Beograda u svoje rodno mjesto Donju Mutnicu gdje se zatvorila u kuću i prema pisanju srbijanskih medija odbija izaći i družiti se s bilo kime. Njezin blizak izvor izjavio je čak da je u teškoj depresiji i da ne ustaje iz kreveta.

-Ana već neko vrijeme nije dobro, ali ju je snimka koja se pojavila na internetu dokrajčila. U teškoj je depresiji, po cijeli dan samo plače i spava. Nema volju da ustane iz kreveta. Čuo sam se s njom nakratko, rekla mi je: "Ja sam mrtva žena... Nemam više što da izgubim. Želim joj pomoći, ali trenutno je toliko loše da nije spremna na saradnju. Jako mi je žao što prolazi kroz ovoliki stres", izjavio je njoj blizak izvor za Blic i dodao kako pjevačica nikog ne želi vidjeti.

alt

U međuvremenu, ona je u priči na svom profilu na Instagramu objavila video u kojem slavi i čestita rođendan prijatelju kojeg nije imenovala, a s lica ne skida osmijeh i šali se na račun njegovih, ali i svojih godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...