PA, ZAR I ONA: Zgodna hrvatska glumica razvela se od Bosanca, pa osvanula u vrućim pozama, fanovi u nevjerici….

Faris i Tara vjenčali su se u tajnosti krajem 2021. godine, a sretne vijesti objavili su na Instagramu.

  • Show

  • 06. Jul. 2023  

  • 0

Glumica i pjevačica Tara Thaller, inače nema običaj dijeliti svoje golišave fotografije na Instagramu, no sada je napravila iznimku.

Tara je u svojim pričama na Instagramu objavila nekoliko fotografija s plaže u sićušnom bikiniju.

Glumica je nedavno iznenadila javnost kada je objavila da se razvodi od bh. muzičara Farisa Pinje, nakon samo godinu i pol dana braka.

"Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke da je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno, svaka je takva odluka teška, no kada dolazi iz obostranog stava, sam razlaz znatno je lakši. Ostajemo u dobrom odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu", rekla je ranije Tara.

Podsjetimo, Faris i Tara vjenčali su se u tajnosti krajem 2021. godine, a sretne vijesti objavili su na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...