NAKON ŠTO JE PUKLA LJUBAV SA BOSANCEM: Zgodna hrvatska glumica snimljena u zagrljaju drugog…

"Sretan rođendan! Ostani tako poseban i svoj", napisala je Tara uz objavu.

  • Estrada

  • 22. Avg. 2023  

  • 0

Već neko vrijeme u medijima kruže priče o novoj ljubavi između glumica Tare Thaller i plesača Matea Cvenića, koji su kao par nastupili u showu "Ples sa zvijezdama", a ona je sada dodala iskrice na cijelu situaciju.

25-godišnja Tara objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u Mateovom zagrljaju i to povodom njegovog rođendana.

"Sretan rođendan! Ostani tako poseban i svoj", napisala je Tara uz objavu.

Tara Thaller čestitala Mateu Cveniću rođendan | Celebrity

Inače, Tara je nedavno iznenadila javnost objavom da se razvodi od supruga Farisa Pinje, nakon manje od dvije godine braka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...