PONOVO LJUBI: Hrvatska glumica nakon razvoda s muzičarem iz BiH dugo je tajila novu vezu...

Više ne skriva da su u sedmom nebu i na društvenim mrežama često dijele zajedničke trenutke.

  • Show

  • 18. Okt. 2023  

  • 0

Hrvatska glumica i pjevačica Tara Thaller dugo je tajila vezu s plesačem Mateom Cvenićem, no par više ne skriva da su u sedmom nebu i na društvenim mrežama često dijele zajedničke trenutke.

Tara je tako na svom profilu na Instagramu objavila video njihova prvog plesa koji su izveli u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem joj Mateo bio mentor i to dok još nisu bili u vezi.

"Throwback na naš prvi ples, lyrical, u Plesu sa zvijezdama na ovu emotivnu pjesmu 'Kao' by Severina", napisala je Tara uz objavu.

Podsjetimo, Tara Thaller razvela se od bh. muzičara Farisa Pinje, nakon samo godinu i pol dana braka.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...