VELIČANJE UBICE I NJEGOVOG ZLOČINA: U Beogradu se prodaju majice sa likom Koste Kecmanovića

Ove skandalozne majice, uznemirile su i zgrozile one, koji posjećuju sajt.

  • Hronika

  • 08. Jul. 2023  

  • 3

Na jednoj poznatoj internet platformi za prodaju suvenira, oglašene su majice sa likom dječaka Koste Kecmanovića (13), osumnjičenog da je 3. maja počinio masakr u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu.

Ove skandalozne majice, uznemirile su i zgrozile one, koji posjećuju sajt.

“Poznata platforma za suvenire izbacila je majice sa likom dječaka ubice, koje nose nasmijani modeli i koštaju dvadesetak evra. Kad me kap nije strefila! Mislila sam da se neko neumjesno šali” rekla je jedna korisinica ovog popularnog sajta.

Ona kaže i da je ovaj potez bolestan i bizaran i da pod hitno tome treba stati na put.

“Molim vas, da li neko može nešto da učini? Prodaja ovih majica mora da se zabrani! Sve je to zahvaljujući stranim Jutjuberima, iz Malezije, Indonezije… Oni kače lažne snimke dječaka i tugaljive priče o njemu, a ne znaju ništa o slučaju, samo ono što su prikupili sa interneta i tako kreiraju lažnu sliku.

Da nije njih, niko ove majice ne bi pravio ni prodavao. Ljudi, stranci, možda i kupe ne znajući uopšte ko je osoba na majici i kakvo je strašno zlodjelo počinio” kaže čitateljka i dodaje da se njih nekoliko obratilo sajtu u znak protesta i da su dobili formalan odgovar, ali nije jasno da li će povući majice iz prodaje.

alt

Sajt je inače registrovan u Maroku, a ne u Srbiji.

I zaista, na popularnom sajtu za prodaju, kada se u pretrazi ukuca ime dječaka sa Vračara pojave se majice sa njegovim likom, prenosi “Atv”. Majice su ženske i muške, dugih i kratkih rukama, ima ih u svim bojama i veličinama.

Na sredini majice je velika slika dječaka ubice sa crnim florom preko očiju, a na sajtu se navodi da kupac može da bira da li želi da mu slika bude naprijed ili na leđima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...