VELIKE GUŽVE U MOSTARU: Počela prodaja ulaznica za revanš prvog pretkola Lige prvaka

Plemići su u prvom susretu odigranom u Armeniji slavili sa 1:0, te tako sa minimalnom prednošću ulaze u revanš.

  • Sport

  • 14. Jul. 2023  

  • 0

Fudbaleri Zrinjskog, osvajači duple krune u našoj zemlji, u srijedu u Mostaru od 20 sati igraju revanš susret prvog pretkola Konferencijske lige protiv Urartua.

Plemići su u prvom susretu odigranom u Armeniji slavili sa 1:0, te tako sa minimalnom prednošću ulaze u revanš.

Iz redova Zrinjskog danas su obavijestili da je u toku prodaja sezonskih ulaznica i ulaznica za revanš susret prvog pretkola Lige prvaka.

- Zbog velikih gužvi, upravo su otvorena dodatna prodajna mjesta. Zahvaljujemo na vjernosti i strpljivosti - poručili su iz redova Plemića.

Ako preskoče prvu stepenicu, odnosno u prvom kolu eliminiraju armenski tim, druga prepreka Mostarcima bit će Slovan (Slovačka) ili Swift Hesper (Luksemburg). Zrinjski bi bio domaćin u prvoj utakmici.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...