PALE TEŠKE RIJEČI IZMEĐU BEČAREVIĆA I MANDIĆA: "Što se tiče Skake, njegov dedo me osunetio; ti si zaista neuračunljiv!"

Antifašizam živi i živjet će, a ruskim gasom ubijaju djecu po Ukrajini. Razmisli malo, Mandiću - poručio je Bečarević

  • Mini market

  • 16. Jul. 2023  16. Jul. 2023

  • 0

Nastavlja se prepiska ministra u Vladi KS Almira Bečarevića i načelnika sarajevske Općine Centar Srđana Mandića.

Podsjetimo, cijeli verbalni duel je započeo nakon odluke Ministarstva komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo da ugasi plamen na Spomen-parku Vraca zbog prevelikih troškova koji godišnje, kako je navedeno, iznose 130.000 KM.   

Nakon što je Mandić uporedio Bečarevića sa Abdulahom Skakom i njegovom "borbom protiv antifašizma", stigao mu je odgovor.

“Mandiću, ti si zaista neuračunljiv. Da zaključim ovu dijalošku prepisku. Što se tiče Skake ne znam otkud sad on u priči, a da imam slijed iz kuće Skaka imam. Dedo me njegov osunetio. Samo to i ništa više”, naveo je Bečarević.

Bečarević navodi da nije on ugasio plamen na Vracama, niti je raskinuo ugovor.

“Niti sam ugasio plamen, niti raskinuo ugovor. Predavanje o antifašizmu mi ne treba, zaista. Da ti sada objašnjavam zašto, nema potrebe. Antifašizam živi i živjet će, a ruskim gasom ubijaju djecu po Ukrajini. Razmisli malo, Mandiću. O načinu utroška novca iz Ministarstva nema potrebe da polemišemo. 4.000 naših sugrađana se već odredilo. Pozdrav Načelniče!”, napisao je Bečarević.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...