EMIR NA PLAŽU U HRVATSKOJ DONIO PEČENO PILE I PAŠTETU: "Neka oni brišu prašinu po praznim stolovima"

Hrvatska obala postaje sinonim za luksuzne obroke, a prosječna cijena od 25 eura po osobi za obrok s salatom, hljebom i pićem izaziva pravu buru među turistima

  • Regija

  • 16. Jul. 2023  

  • 5

Ljeto na Jadranu, prirodna ljepota, sunce, more… ali šta se dogodilo s cijenama?

Hrvatska obala postaje sinonim za luksuzne obroke, a prosječna cijena od 25 eura po osobi za obrok s salatom, hljebom i pićem izaziva pravu buru među turistima. Cijene u najmanju ruku divljaju, a mnogi turisti upozoravaju da se na Jadran više ne vraćaju. Postao im je, kažu, preskup. Od smještaja do kugle sladoleda. Međutim, takva situacija ne brine Emira iz BiH koji je na plažu donio pečeno pile i paštetu.

"Pozdrav iz Opatije uz domaće pile sa ražnja i paštetu, a ovi što nude zvrk mesa za 20 eura neka brišu prašinu po praznim stolovima. Idem sad, dok se nije ohladilo na +35", poručio je Emir, piše Dijasporainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...