BIJELO I RUŽIČASTO: Atraktivno scensko izdanje Jelene Rozge u haljini mini kroja kojim je naglasila besprijekornu figuru (FOTO)

Jelena Rozga ljeto provodi nastupajući po obali, pa je tako pjevala i na Noći Dubrovačkog primorja održanoj u mjestu Slano.

  • Žena

  • 17. Jul. 2023  

  • 1

Za nastup na Noći Dubrovačkog primorja Jelena Rozga odabrala je atraktivno scensko izdanje u svom prepoznatljivom stilu. Izgledala je senzacionalno u haljini mini kroja u kombinaciji bijele i ružičaste boje. Uska haljinica ima dugačke rukave te je cijela u gustim naborima, a kroj je savršeno istaknuo Jeleninu besprijekornu figuru.

 

Jelena Rozga u mini haljini i bijelim štiklama - 4Jelena Rozga nosi mrežaste čarape boje kože (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Haljina u predjelu struka ima dodatak u stilu dvije trake koje se vežu, detalj koji ju čini još zanimljivom. Scenski stajling pjevačica je upotpunila jednostavnimbijelim sandalama s visokom tankom potpeticom i s dva remenčića, s potpisom brenda Gianvito Rossi. Ona je nosila i mrežaste čarape boje kože, koje su dodatno proljepšale njene istesane noge.

Jelena Rozga u mini haljini i bijelim štiklama - 5(Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Uz visoke potpetice, mrežaste čarape i najlonke također su dobar pomoćnik kada želimo da nam noge izgledaju još bolje, jer prikrivaju eventualne "nedostatke" te drže sve na mjestu, navodi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...