POTRESNE RIJEČI OCA UBIJENE IVANE KRIVOKAPIĆ: "Volio bih da na nebu postoji vrijeme posjete"

Podsjetimo, tijelo Ivane Krivokapić su pronašla braća 24. decembra, kada su došli na njena vrata jer se nije javljala na telefon.

  • Hronika

  • 22. Jul. 2023  22. Jul. 2023

  • 0

"Volio bih da na nebu postoji vrijeme posjete, da bar na trenutak dođem i zagrlim te", riječi su oca Ivane Krivokapić (26), studentkinje koja je ubijena 23. decembra u stanu na Zvezdari u Beogradu.

"Zalazak i večernja zvijezda i jedan jasan poziv za mene… Ako bih trebao “sutra” nikad ne bi bilo zbogom, osjetiću to sa nebesa… I zacijeliće ožiljke duše moje, zamisliću samo da se odmaraš od tuge i suza naših, na mjestu gdje nema dana niti godina… Osjetio sam anđela, tako blizu, mada onog kojeg nisam mogao da vidim… Danas sam osjetio anđela u blizini, poslatog da me utješi… Volio bih da na nebu postoji vrijeme posjete, da bar na trenutak dođem i zagrlim te… Sedam mjeseci te čekam", napisao je Slobodan, otac ubijene Ivane.

Podsjetimo, tijelo Ivane Krivokapić su pronašla braća 24. decembra, kada su došli na njena vrata jer se nije javljala na telefon. Tada je bilo riječi o sumnjivoj smrti, a nakon nedjelju dana obdukcija je pokazala da je djevojka ubijena.

Osumnjičeni za ubistvo Ivane je Jetmir Gočaj, crnogorski državljanin iz sela Vusanje kod Gusinja. On je istog dana napustio državu, a njegova lokacija do danas nije poznata.

Gočaj već sedam mjeseci uspješno izmiče nadležnim organima, piše Blic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...