AMBASADOR BiH U BELGIJI: Poznati novinar Erol Avdović uputio emotivnu poruku prije preuzimanja dužnosti

Avdović je dugogodišnji novinar i analitičar iz sjedišta Ujedinjenih naroda u Njujorku

  • Mini market

  • 25. Jul. 2023  25. Jul. 2023

  • 0

Erol Avdović, novinar, publicista i ambasdor Bosne i Hercegovine u Belgiji poslao je emotivnu poruku bh. javnosti prije preuzimanja dužnosti.

Avdović je dugogodišnji novinar i analitičar iz sjedišta Ujedinjenih naroda u Njujorku, a za svoj profesionalni rad nagrađivan je više puta.

Oglasio se na Facebook profilu, a objavu prenosimo u cijelosti: 

"Bože Milosniče, dodjeli mi da budem od onih koji svim silama čuvaju i brane Bosnu i Hercegovinu jer volim sve njene ljude. A ne od onih koji ruše Bosnu i Hercegovinu jer ne vole neke njene ljude. Bosna i Hercegovina je naša divna Domovina i svima nama podjednako pripada", napisao je Avdović. 

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...