TRAGEDIJA U ŠPANIJI: U bazenu se utopili otac i sin, komšija pronašao tijela kako plutaju

Pretpostavlja se da je muškarac htio spasiti sina koji je upao u bazen. No, nijedan nije znao plivati, piše majorcadailybulletin.

  • Hronika

  • 27. Jul. 2023  

  • 0

Otac (37) i trogodišnji sin umrli su od posljedica utapanja u bazenu na ostrvu Mallorca u Španiji.

Pretpostavlja se da je muškarac htio spasiti sina koji je upao u bazen. No, nijedan nije znao plivati, piše majorcadailybulletin.

Iako nije znao plivati, 37-godišnjak je u utorak u Santa Ponci na Mallorci uskočio u bazen u koji je, pretpostavlja se, upao i njegov trogodišnji sin.

Komšija je otkrio nepomična tijela kako plutaju u vodi i nazvao hitnu. Muškarac je umro na putu do bolnice, a dječak dan kasnije od teških posljedica utapanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...