NAKON ŠTO MU JE PONIŠTEN SJAJAN GOL: Ronaldo pobjesnio, pa napao kamermana (VIDEO)

Ronaldo je u svojem klasičnom stilu ljutito prosvjedovao; gestikulirao je i mahom rukama, nikako se nije mogao pomiriti sa sudačkom odlukom.

  • Šareni svijet

  • 29. Jul. 2023  

  • 0

Vuk dlaku mijenja, ćud nikada. Cristiano Ronaldo još jednom je pokazao svoju eksplozivnu narav na utakmici Al Nassr i Al Shababa (0:0) u prvom kolu Arapskog kupa prvaka u Saudijskoj Arabiji.

Al Nassr je započeo utakmicu u rezervnoj postavi, hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića nije bilo u sastavu, a slavni Portugalac ušao je u igru u posljednjih pola sata. U 75. minuti postigao je atraktivan pogodak koji je poništen zbog ofsajda.

Ronaldo je u svojem klasičnom stilu ljutito prosvjedovao; gestikulirao je i mahom rukama, nikako se nije mogao pomiriti sa sudačkom odlukom.

Nakon utakmice napao je kamermana koji ga je snimao dok je stajao uz aut-liniju i pričao s nekim. Ronaldo ga je zalio vodom i ljutito gestikulirao rukama da se makne.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...