DRAMATIČNO U BANOVIĆIMA: Sukob pristalica načelnika Bege Gutića i simpatizera Mirsada Kukića, intervenirala policija.. (VIDEO)

Vijećnici koje kontroliše Mirsad Kukić pokušavaju ući u zgradu u Općine.

  • Vijesti

  • 31. Jul. 2023  31. Jul. 2023

  • 3

Manji incidenti ispred zgrade Općine Banovići. Sukob pristalica načelnika Bege Gutića (SDA) i simpatizera Mirsada Kukića (PDA). Grupa vijećnika lojalnih Kukiću pokrenula je incijativu za opoziv načelnika Gutića.

Simpatizeri načelnika Općine Banovići Bege Gutića (SDA) blokirali su zgradu Općine, jer je grupa općinskih vijećnika iza kojih stoji Mirsad Kukić (PDA) pokrenula proces opoziva načelnika. Osim manjih naguravanja za sada nema incidenata. U Banovićima su i pripadnici Specijalne policije MUP-a TK. Vijećnici koje kontroliše Mirsad Kukić pokušavaju ući u zgradu u Općine u Banovićima kako bi održali sjednicu Vijeća na kojoj bi izabrali komisije za opoziv načelnika Gutića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...