AMERIČKI AMBASADOR U SRBIJI UZBURKAO STRASTI: Nakon što je objavljen video, oglasili se Ivana Stradner i Ivica Puljić – „Što s onima koji podržavaju Putina i Ratka Mladića…“

Oglasio se i bh. novinar Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona.

  • Politika

  • 02. Avg. 2023  02. Avg. 2023

  • 4

Ne stišavaju se reakcije, nakon što je na društvenim mrežama osvanuo video u kojem se pojavljuje američki ambasador u Srbiji Christopher Hill.

-Slažem se: budućnost Srbije je na zapadu, poručio je Christopher Hill, američki ambasador u Srbiji, proslijedivši video režimskog Kurir TV-a u kojem su glavni protagonisti srbijanska premijerka Ana Brnabić i medijski mogul Željko Mitrović, ali i američki ambasador u Srbiji Christopher Hill.

Ta je objava izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

Profesorica Ivana Stradner, savjetnica u Fondaciji za odbranu demokracije iz Washingtona, poručila je kako je potrebna smjena vodstva Srbije.

-Slažem se: zato Srbiji treba novo vodstvo koje cijeni demokraciju. Vučić i njegovi samo će Srbiju približiti Rusiji i Kini, poručila je Stardner.

Oglasio se i bh. novinar Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona.

-Dobar pokušaj Chris..., dobar pokušaj..., što s 80 posto stanovništva koje podržava Putina i Rusiju i Ratka Mladića, itd.., poručio je Puljić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...