"DISCIPLINIRANA JE...": Sestra Celine Dion progovorila o zdravstvenom stanju pjevačice koja je otkazala turneju

Zbog teškog zdravstvenog stanja, uzrokovanog rijetkom neurološkom bolesti, kod slavne pjevačice Celine Dion uselila se jedna od sestara, Linda, kako bi joj mogla biti pri ruci u svakom trenutku

  • Show

  • 04. Avg. 2023  

  • 1

Nije tajna da se 55-godišnja Celine Dion posljednjih godina bori s teškim zdravstvenim problemima. Naime, slavnoj pjevačici dijagnosticirana je rijetka neurološka bolest, poznata i kao sindrom ukočene osobe, zbog čega joj je jako teško normalno funkcionirati.

Kako otkriva magazin Hello!, upravo da bi joj pomogla u svakom trenutku i bila na raspolaganju, u njezin porodični dom uselila se njezina sestra Linda. O svemu je pak progovorila njihova sestra, Claudette, koja je rekla kako se Celine Dion sa svoj tri sina, René-Charlesom, Eddyjem i Nelsonom, nalazi na svom luksuznom imanju u Las Vegasu, a u jednoj od soba je i Linda.

Sindrom ukočene osobeiznimno je rijetka bolest koju karakteriziraju grčevi mišića i nedostatak koordinacije, a simptome mogu izazvati zvukovi, dodiri, ali i emocionalni stres.

Claudette je tako otkrila da Celine naporno radi na tome da se oporavi i duboko vjeruje da postoji nada za njezinim ozdravljenjem, no najveći im izazov predstavlja to što ne mogu pronaći učinkoviti lijek.

"Disciplinirana je u svim područjima svog života... Ne možemo naći lijek koji djeluje, ali imati nadu je važno", rekla je Claudette.

Inače, zbog problema sa zdravljem Celine je morala otkazati svoje nastupe u Las Vegasu, ali i svjetsku turneju Courage.

Za zdravlje Celine Dion, koja je najmlađa od njih 14, osim Linde i Claudette zabrinuti su i njezini ostala braća i sestre - Denise, Clément, Liette, Michel, Louise, Jacques, Daniel, Ghislaine, Manon i blizanci Paul i Pauline.

   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...