V.D. PREDSJEDNIKA DEMOKRATSKE PARTIJE SOCIJALISTA DANIJEL ŽIVKOVIĆ: "Jakov Milatović sticajem okolnosti došao do mandata predsjednika"

Podsjetio da je šef države na krilima ,,apostolske vlade“ ušao u politiku

  • Regija

  • 05. Avg. 2023  

  • 0

Danijel Živković, vršilac dužnosti predsjednika Demokratske partije socijalista, odgovorio je na iznijete navode predsjednika države Jakova Milatovića.

"Svaki pokušaj da Milatović sebe uporedi sa Milom Đukanovićem, koji je zaslužan što Crna Gora kao država postoji, najblaže rečeno je neukusno jer je na krilima apostolske vlade ušetao u politiku i sticajem okolnosti došao do mandata predsjednika", poručio je Živković.

"Država koju danas nazivaju 'rak-ranom' Balkana ne može biti 'demokratičnija' od one koja je postala članica NATO-a i koja je otvorila sva pregovaračka poglavlja s EU", rekao je Živković, odgovarajući na navode Milatovića da je proces demokratizacije u Crnoj Gori za poslednje tri godine bio veći nego za prethodnih 30 godina.

Kako je istakao, doživljaj koji Milatović ima o sebi ne odgovara realnosti niti činjenicama.

"Svaki pokušaj da sebe uporedi s Milom Đukanovićem koji je zaslužan što Crna Gora kao država postoji, najblaže rečeno je neukusno jer je na krilima apostolske vlade ušetao u politiku i sticajem okolnosti došao do mandata predsjednika", napisao je Živković u objavi na Twitteru.

Poručio je da je Milatović najmanje svojom zaslugom predsjednik države koja je obnovila nezavisnost 21. maja 2006. godine.

"Upravo danas u Nikšiću njegovi koalicioni partneri zadržali su na poziciji predsjednika opštine čovjeka koji ne priznaje državu čiji je javni funkcioner. Toliko o demokratizaciji", naveo je u Twitter objavi Živković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...