FADIL NOVALIĆ NAKON STRAVIČNIH UBISTAVA U GRADAČCU: “Država mora reagirati, nasilje mora prestati”

"Duboko sam potresen"

  • Mini market

  • 11. Avg. 2023  

  • 1

Bivši premijer FBiH Fadil Novalić se oglasio na Facebooku nakon šokantnih ubistava u Gradačcu danas. Kako je kazao Novalić, policija mora dati hitan odgovor zašto nije zaštitila žrtvu.

“Užas u mom Gradačcu! Duboko sam potresen. Ako je istina da je nesretna žena prije nego će je ubiti siledžija prijavila ovog monstruma od ranije poznatog organima gonjenja, onda policija mora dati hitan odgovor zašto nije zaštitila žrtvu”, kazao je Novalić i poručio:

“Država mora reagirati, nasilje mora prestati”.

Užas u mom Gradačcu! Duboko sam potresen. Ako je istina da je nesretna žena prije nego će je ubiti siledžija prijavila...

Objavljuje Fadil NovalićPetak, 11. kolovoza 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...