OVO JE PRAVO PORIJEKLO OCA I SINA KOJE JE UBIO SULEJMANOVIĆ: Oni su Lekići sa Peštera, a ovako su se obogatili

Denis Onder je na najbrutalniji način izgubio život ispred restorana, dok je bio u svom vozilu. Nermin Sulejmanović, počinilac ovog svirepog zločina, nije ništa štedio, pucajući na Đengisa, oca Denisa Ondera, kao i njegovu majku.

  • Hronika

  • 17. Avg. 2023  

  • 1

Prošlog petka, Đengis i Denis Onder, poznati i poštovani članovi zajednice, brutalno su izgubili živote u nasilnom napadu u Gradačcu koji je šokirao građane. Nermin Sulejmanović, čovjek koji je izazvao ovu strašnu tragediju, ostavio je za sobom put patnje i užasa.

Kako se navodi, Denis Onder je na najbrutalniji način izgubio život ispred restorana, dok je bio u svom vozilu. Nermin Sulejmanović, počinilac ovog svirepog zločina, nije ništa štedio, pucajući na Đengisa, oca Denisa Ondera, kao i njegovu majku. Ova užasna priča dobila je još mračniji preokret, ostavivši zajednicu u šoku.

Sandžak Danas saznaje da su Onderovi zapravo članovi ugledne porodice Lekić, koja je porijeklom s Peštera. Đengiz Onder, čovjek čiji su neprekidni napori donijeli slavu i koji je postao uspješan poslovni magnat u Turskoj, preselio se u Gradačac 2004. godine. Prije tog preseljenja, on i njegova porodica jedno vrijeme su živjeli u Makedoniji. Dugi niz godina posvetio se parfemskom poslu, postajući jedan od vodećih distributera. Njegova ambicija proširila se i na teritoriju Bosne, gdje je želio da proširi svoje uspješno poslovanje.

Njegovo preseljenje u Gradačac nije bila samo poslovna i geografska odluka, već i duboko simbolična, s obzirom na utjecaj porodice Lekić, koja je imala značajnu ulogu u raznim državnim krugovima i poslovnim arenama u Bosni.

Prema nezvaničnim izvorima, korijen sukoba Đengiza i Nermina Sulejmanovića vezan je navodno za Đengizovu kćer. Čini se da je Nermin Sulejmanović bio svjestan ponosa i karaktera Peštera i da je, nažalost, bez trunke sažaljenja planirao svirep napad kojim su ubijeni otac i sin, a majka teško ranjena.

Pomahnitali ubica Nermin Sulejmanović šokirao je javnost brutalnim ubistvom supruge Nizame Hećimović, a njegov monstruozni čin zgrozio je čitav narod kada je snimak tog stravičnog čina objavio na društvenoj mreži Instagram.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...