RENDULIĆ NAKON VELIKOG USPJEHA: "Sad idu novi ciljevi; Treba se odmorit, krenut u sezonu"

U play-offu Evropske lige Zrinjski će igrati protiv austrijskog predstavnika LASK Linza

  • Sport

  • 17. Avg. 2023  

  • 0

Trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić bio je izuzetno raspoložen nakon što je mostarski klub izborio play-off Evropske lige, odnosno grupnu fazu jednog UEFA takmičenja.

“Čestitke igračima, u dvije utakmice smo bili bolji. Iskoristili smo šanse prošlu utakmici i riješili poraz. Danas je bilo pitanje koncentracije za proći dalje, sretni smo. Drago mi je što smo prvi bh. tim koji je ostvario uspjeh”, rekao je Rendulić i dodao:

“Oni su favoriti, u dvije utakmice imamo šansu, tražit ćemo je, ali neće biti lagano. Nadamo se najboljem. Sve smo ciljeve ispunili zahvaljujući igračima, Upravi koja nam osigurava sve.  Sad idu novi ciljevi. Treba se odmorit, krenut u sezonu, već u nedjelju prvenstvo. Evropa ne donosi Evropu, nego naša domaća liga. Treba od početka skupljati bodove. Za dalje ćemo vidjeti da li ćemo proći. Ako prođemo super, ako ne, opet imamo cijelu jesen u Evropi. To je ono što smo htjeli, to je ono šta nas raduje. Da će biti teško bit će, da će biti izazovno bit će, ali imamo 30 igrača i igramo na tri fronta.

U play-offu Evropske lige Zrinjski će igrati protiv austrijskog predstavnika LASK Linza. Prvi meč je na rasporedu 24. augusta, a uzvrat sedam dana poslije u Mostaru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...