NAKON UTAKMICE PROTIV DINAMA: Ognjen Vranješ komentarom zgrozio region, ali na tome nije stao...

Vranješ je za AEK igrao u sezoni 2017./2018. te 2021./2022.

  • Šareni svijet

  • 20. Avg. 2023  

  • 3

Ognjen Vranješ (33), kontroverzni bivši reprezentativac BiH i igrač turskog Hatayspora, oglasio se na društvenim mrežama nakon što je njegov bivši klub AEK slavio protiv Dinama u 3. pretkolu Lige prvaka.

Vranješ, bivši igrač AEK-a u dva navrata, objavio je fotografiju dukserice sa znakom navijača AEK-a uz natpis: “Siluj!”

alt

Nakon toga Vranješ je objavio još jednu fotografiju u majici tog kluba kako slavi pobjedu nad Dinamom.

alt

Vranješ je za AEK igrao u sezoni 2017./2018. te 2021./2022. Upisao je i 38 nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Banjalučki nogometaš poznatiji je po skandalima nego po igrama na terenu. Tako je iz reprezentacije izbačen zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...