SREDOJE NOVIĆ, DELEGAT U DOMU NARODA PS BiH: „Ukoliko se to ne dogodi, smatram da BiH neće imati perspektivu…“

-Tu praksu treba nastaviti i u narednom periodu i svi u BiH i Federaciji BiH trebali bi da pozdrave njihov odlazak na tako značajan skup i razgovore koje su vodili, kazao je on.

  • Politika

  • 22. Avg. 2023  22. Avg. 2023

  • 2

Sredoje Nović (SNSD), šef Kluba delegata srpskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, rekao je Srni da je izuzetno važno što je došlo do posjete predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika i članice Predsjedništva BiH Željke Cvijanović Mađarskoj.

-Očigledno da se u tim razgovorima razgovaralo, ne samo o političkoj, nego i o ekonomskoj situaciji, što je posebno bitno ne samo za Republiku Srpsku nego i BiH, pa i cijeli region, kazao je Nović.

-Tu praksu treba nastaviti i u narednom periodu i svi u BiH i Federaciji BiH trebali bi da pozdrave njihov odlazak na tako značajan skup i razgovore koje su vodili.

Bespotrebno je svaki put takve poteze dočekivati na nož i o tome diskutovati sa negativne strane. Ukoliko se ne otvorimo i ne budemo razgovarali svi, i entiteti, i kantoni, i nivo BiH sa drugim značajnim ličnostima, smatram da BiH neće imati perspektivu, zaključio je Nović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...